Shoudio

 
 
 
×
Shoudio for Iphone Shoudio for Android

Hi there stranger!

Tune into the world and share what you are hearing with Shoudio. Explore sounds around you, and publish audio recordings straight from your smartphone or this website to your Facebook Wall, Twitter, Foursquare and Soundcloud.

 

Shoudio is free: Find our apps in the Android Market (beta) and the iTunes Appstore.

 


Heimanswandeling 3

Langs de Geul zie je hier en daar Kruisbladwalstro, Glad walstro, Wilde marjolein en in het vroege voorjaar veel Bosgeelster onder de bomen. Aan de andere kant van de beek zie je in april de Zinkboerenkers bloeien. Als je met de kijker op bepaalde punten goed naar de overkant kijkt, kun je - in het afgesloten gedeelte aan de andere kant van het water - veel Zinkviooltjes zien, maar ook andere plantensoorten die zijn aangepast aan de vroegere, hoge zinkconcentraties in de bodem: blauwgroen Zinkschapengras, roze bloeiend Engels gras en witte Blaassilene. Er is trouwens een door een hekje omgeven veldje vlakbij de groeve, waar onderzoekers Zinkviooltjes hebben ingezaaid.

Volg voetpad langs Geul tot het bruggetje over het riviertje; over het bruggetje rechtsaf en aan de andere kant teruglopen; klein zijstroompje oversteken, daarna bij grote eik op driesprong linksaf klaphekje door omhoog over voetpad met het stroompje aan de linkerhand.

Natuurinnl is on Shoudio and has shared 334 location based audio recordings sofar.

Natuurinnl's Shoudios >

QR code for this recording: