Shoudio

 
 
 
×
Shoudio for Iphone Shoudio for Android

Hi there stranger!

Tune into the world and share what you are hearing with Shoudio. Explore sounds around you, and publish audio recordings straight from your smartphone or this website to your Facebook Wall, Twitter, Foursquare and Soundcloud.

 

Shoudio is free: Find our apps in the Android Market (beta) and the iTunes Appstore.

 


Cradle to Cradle Islands (C2CI) was een Europees project van de EU Noordzee Regio. Er deden 22 organisaties aan mee van tien eilanden uit zes landen. We moeten anders met water en energie omgaan om nog lang te kunnen genieten van deze prachtige eilanden. Het belangrijkste doel van het project was om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor water, energie en materialen. Eilanden zijn een mooie proeftuin daarvoor. Je kunt in het klein uitproberen hoe een bepaalde aanpak werkt. Zijn de uitkomsten niet zoals verwacht, dan is dat niet erg. En werkt een bepaalde aanpak goed, dan kan je ermee aan de slag in een groter gebied, bijvoorbeeld een provincie of een heel land.

De landen die meededen aan cradle-to-cradle Islands waren Nederland, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Schotland. In Nederland deden de eilanden Texel en Ameland mee aan het project. Ook werkten verschillende bedrijven en onderzoeksinstituten mee aan het project.

Ivnlandelijk is on Shoudio and has shared 585 location based audio recordings sofar.

Ivnlandelijk's Shoudios >

QR code for this recording: