Shoudio

 
 
 
×
Shoudio for Iphone Shoudio for Android

Hi there stranger!

Tune into the world and share what you are hearing with Shoudio. Explore sounds around you, and publish audio recordings straight from your smartphone or this website to your Facebook Wall, Twitter, Foursquare and Soundcloud.

 

Shoudio is free: Find our apps in the Android Market (beta) and the iTunes Appstore.

 


Welkom op het Natuurpad!

Het IVN Natuurpad is een route van ruim 2 km door het Horsterwold, een bos aan de zuidrand van het dorp Zeewolde. De route voert door een grote diversiteit aan bospercelen, zoals hazelaar-, dennen-, beuken- en gemengde bos. Ook kom je langs een voedselbos.

Ieder jaargetijde geeft het bos zijn eigen aanzien en het is dan ook mooi om de route in ieder jaargetijde een keer te lopen. In het voorjaar zijn er vooral de talrijke vogels en bloesems, in de zomer uiteraard het zwoele bosleven, in het najaar is langs de route een grote diversiteit aan paddenstoelen te zien en in de winter laat elk dier zo zijn eigen sporen achter. Zo huist ook de bever in dit gebied.

De gehele route van het natuurpad is in de IVN Routeapp aangegeven, maar hij is ook voorzien van paaltjes met een groene kop. Op een aantal punten geeft de app in een pop-upmelding informatie over interessante aspecten van de omgeving op die plek. We denken dat kinderen het leuker vinden om de tekst te horen. Tevens staan langs de route een aantal informatiepanelen opgesteld.

En oh ja, jullie zijn te gast op het grondgebied van de gemeente Zeewolde en die van Staatsbosbeheer. De algemene regels zijn hier: Honden aan de lijn; Blijf op de paden; Laat geen enkel afval achter, neem het weer mee terug!

Wilt u meer weten over IVN Zeewolde of over andere activiteiten? Kijk dan op www.ivn.nl/zeewolde

Komt u tijdens uw wandeling problemen of wijzigingen in route tegen, wilt u dit dan melden via een e-mail aan dit e-mailadres 

Veel wandelplezier!

Ivn1840 is on Shoudio and has shared 23 location based audio recordings sofar.

Ivn1840's Shoudios >

QR code for this recording: