Shoudio

 
 
 
×
Shoudio for Iphone Shoudio for Android

Hi there stranger!

Tune into the world and share what you are hearing with Shoudio. Explore sounds around you, and publish audio recordings straight from your smartphone or this website to your Facebook Wall, Twitter, Foursquare and Soundcloud.

 

Shoudio is free: Find our apps in the Android Market (beta) and the iTunes Appstore.

 


Onderstaande informatie kunt u ook horen in het audiofragment 

Het bruggetje is de toegang tot de Vitens Natuurtuin. Een unieke heemtuin in een bijzondere omgeving. U staat namelijk middenin het waterwingebied. De Natuurtuin is in de jaren zeventig van de vorige eeuw aangelegd door Professor Zonderwijk. Hij wilde op vier dijken een beeld geven van de Overijsselse flora: de IJsseldijk, de Vechtdijk, de Reggedijk en de Reservedijk. In het midden van de natuurtuin ligt een vijver met een moerassig gedeelte eromheen. Inmiddels heeft iedere plantensoort in de tuin zijn eigen plekje weten te vinden. Jarenlang was het beheer behoorlijk intensief, maar sinds enkele jaren mag de natuur meer haar eigen gang gaan. Vitens maait af en toe wel de ruigere delen van de Natuurtuin en het wandelpad. 

Tip: op het bord bij de ingang staat meer informatie over de natuurtuin. U kunt hier genieten van veel verschillende planten en dieren.

Ga na het bezoek aan de tuin het bruggetje weer over en vervolg rechtsaf het pad tot u aan uw linkerhand een brug over het water ziet. Ga deze brug over en sla meteen rechtsaf het pad op. Aan uw linkerhand ziet u al vrij snel een waterwinput liggen (punt 11)

Ivn1828 is on Shoudio and has shared 187 location based audio recordings sofar.

Ivn1828's Shoudios >

QR code for this recording: