Shoudio

 
 
 
×
Shoudio for Iphone Shoudio for Android

Hi there stranger!

Tune into the world and share what you are hearing with Shoudio. Explore sounds around you, and publish audio recordings straight from your smartphone or this website to your Facebook Wall, Twitter, Foursquare and Soundcloud.

 

Shoudio is free: Find our apps in the Android Market (beta) and the iTunes Appstore.

 

  • Laura Schippers - Verrekijkers
    bkkc
    Recorded near Bastion Oranje, 5211 's-Hertogenbosch, Netherlands about 1 year ago Like Reply 0 plays | All rights reserved

Laura Schippers Kijken naar een veranderend landschap Het landschap in Nederland is gemaakt door mensenhanden. Het is gevormd door de geschiedenis, het ingrijpen van mens en de natuur en het krijgt opnieuw vorm in de toekomst. Ook het Bossche Broek. Het landschap verandert terwijl je ernaar kijkt. Dit is het onderwerp van Laura Schippers: de wisseling van het perspectief, hoe jij of de ander naar het landschap kijkt en op welk moment. Steeds zie je wat anders. En daarmee is het kijken naar je omgeving (landschap of stad) complex. Er is niet een zienswijze, je omgeving verandert voortdurend. Het vizier van Laura Schippers staat gericht op vier punten, die zij op het moment van plaatsing van de vier verrekijkers het meest interessant of bijzonder vond. Punten die het meest vertellen over het veranderende landschap of juist de kracht van het nauwelijks veranderende landschap. Wat hoger gelegen op een kleine zandrug in het moerasgebied. De weg die Jheronimus Bosch (Jeroen Bosch) in de zestiende eeuw hoogstwaarschijnlijk ook liep op weg naar de boerderij in Oirschot, die in het bezit was van de familie van zijn echtgenote Aleid van Meervenne.

Bkkc is on Shoudio and has shared 1763 location based audio recordings sofar.

Bkkc's Shoudios >

QR code for this recording: