Shoudio

 
 
 
×
Shoudio for Iphone Shoudio for Android

Hi there stranger!

Tune into the world and share what you are hearing with Shoudio. Explore sounds around you, and publish audio recordings straight from your smartphone or this website to your Facebook Wall, Twitter, Foursquare and Soundcloud.

 

Shoudio is free: Find our apps in the Android Market (beta) and the iTunes Appstore.

 

  • Lotte Dirks - Vlag
    bkkc
    Recorded near Donkerhooiweg, 5216 's-Hertogenbosch, Netherlands about 1 year ago Like Reply 0 plays | All rights reserved

Lotte Dirks Natuur overwint! Het Bossche Broek is een prachtig en bovendien bijzonder natuurgebied tussen ’s-Hertogenbosch, Vught en Sint-Michielsgestel. Het heeft een rijke geschiedenis en speelde een strategische rol bij veldslagen rond de Zuiderwaterlinie. Door de moerassige, voor een leger bijna ondoordringbare veengrond werkte het als een natuurlijke verdediging. Door de eeuwen heen is het gebied verschillende keren op de proef gesteld en in de jaren ’40 van de vorige eeuw dreigde het zelfs helemaal te verdwijnen ten gunste van woningbouw. Gelukkig kwam men tot het inzicht dat het gebied van grote waarde is voor de stad. En een belangrijk onderdeel is van onze geschiedenis. Nu wordt het gebied beschermd, wordt het ook weer natter gemaakt en krijgen bijzondere flora en fauna de kans om tot volle bloei te komen. Om deze overwinning te vieren maakte Lotte Dirks deze vlag met prints van lokale planten zoals de Grote Pimpernel, het Veenpluis, de Watergentiaan en de Zwanenbloem.

Bkkc is on Shoudio and has shared 1764 location based audio recordings sofar.

Bkkc's Shoudios >

QR code for this recording: