Shoudio

 
 
 
×
Shoudio for Iphone Shoudio for Android

Hi there stranger!

Tune into the world and share what you are hearing with Shoudio. Explore sounds around you, and publish audio recordings straight from your smartphone or this website to your Facebook Wall, Twitter, Foursquare and Soundcloud.

 

Shoudio is free: Find our apps in the Android Market (beta) and the iTunes Appstore.

 

  • Net als in Zundert
    bkkc
    Recorded near Roosendaalsebaan 19, 4885 KC Achtmaal, Netherlands about 3 years ago Like Reply 40 plays | All rights reserved

Op deze plek voor de Herenkamer, waar vroeger een eeuwenoude boom stond, heeft Will Beckers deze groeisculptuur geplant. Het werk is een geschenk ter gelegenheid van het 125ste sterfjaar van Vincent van Gogh. De sculptuur beeldt de verbintenis uit die Van Gogh met de natuur had en is ontstaan uit Will zijn passie voor het evolutieproces van bomen en planten. Zodoende is het een levende sculptuur die steeds verder tot ontwikkeling komt. Dit, omdat het werk de begroeiing uitnodigt om tegen het frame omhoog te klimmen. Omgevingskunstenaar Will Beckers zegt het volgende over Van Gogh: “De eenvoud en liefde voor de relatie tussen Mens en Natuur die hij zo treffend weet weer te geven raakt me diep, zijn korte penseelstreken en zijn manier om de energie van het leven vast te leggen in golvende impressionistische bewegingen vormen een blijvende inspiratiebron voor mijn werk.”

Bkkc is on Shoudio and has shared 1763 location based audio recordings sofar.

Bkkc's Shoudios >

QR code for this recording: