Shoudio

 
 
 
×
Shoudio for Iphone Shoudio for Android

Hi there stranger!

Tune into the world and share what you are hearing with Shoudio. Explore sounds around you, and publish audio recordings straight from your smartphone or this website to your Facebook Wall, Twitter, Foursquare and Soundcloud.

 

Shoudio is free: Find our apps in the Android Market (beta) and the iTunes Appstore.

 


Vanuit het gemengde bos komt u via het klaphek in een open heide gebied. Van nature verandert heide langzaam in bos en beginnen er jonge bomen te groeien als er niet begraasd of gemaaid wordt. Daarom grazen hier Schotse Hooglanders. Ze grazen het gras tussen de heide weg en ook de jonge uitlopers van de heide.

De ruig behaarde beesten hebben lange hoorns. Bij een koe staan de hoorns overeind en bij een stier krullen ze naar beneden. Ondanks die indrukwekkende hoorns zijn de beesten totaal niet agressief. Zorg er alleen wel voor dat je niet te dicht bij een koe en haar kalf komt. Ook mensen hebben liever niet dat vreemden in de buurt van hun kinderen komen. De Schotse Hooglander is uitermate geschikt om onder alle weersomstandigheden te overleven. Ze hebben een dubbele vacht, die in de winter dikker is dan in de zomer.

vervolg het klompenpad en houd na het klaphek dus links aan tot de splitsing bij punt 6

Ivn1828 is on Shoudio and has shared 187 location based audio recordings sofar.

Ivn1828's Shoudios >

QR code for this recording: